Objavljeno

Tehničke karakteristike e-knjiga

Za svaku pojedinu knjigu izdavač  / nakladnik, kao vlasnik autorskih prava, definira prava korištenja po izdanoj licenciji.

Tako imamo:

Format
(detaljnije o formatima zaštićenih datoteka pročitajte ovdje):

Adobe DRM PDF Datoteka za preuzimanje u zaštićenom je PDF formatu
Adobe DRM ePUB Datoteka za preuzimanje u zaštićenom je ePUB formatu
 

 

Pregled:

Na svim uređajima Pregled je omogućen na svim uređajima. Knjigu možete instalirati na najviše 6 uređaja s vlastitim Adobe ID-om.
Samo na računalu Pregled je omogućen samo na jednom računalu (stacionarno ili prijenosno), te se knjiga ne može prenijeti na drugi uređaj.
Samo na prijenosnom uređaju Pregled je omogućen samo na jednom prijenosnom uređaju (tablet ili pametni telefon), te se knjiga ne može prenijeti na drugi uređaj.
Na jednom računalu i jednom prijenosnom uređaju Pregled je moguć na jednom računalu i jednom prijenosnom uređaju (tablet, pametni telefon) te se knjiga ne može prenijeti na drugi uređaj.
Samo na jednom uređaju Pregled je moguć na samo jednom uređaju (računalo, tablet, pametni telefon) te se knjiga ne može prenijeti na drugi uređaj.

 

Ispis:

Omogućen Ispis datoteke omogućen je neograničeno.
Omogućen djelomično Ispis datoteke djelomično je omogućen, odnosno samo je određeni broj stranica moguće ispisati.
Nije omogućen Ispis nije omogućen.

 

Kopiranje sadržaja:

Omogućeno Kopiranje sadržaja (teksta iz datoteke) je omogućeno.
Omogućeno djelomično Kopiranje sadržaja (teksta iz datoteke) je djelomično omogućeno odnosno mogu se kopirati samo neki dijelovi teksta.
Nije omogućeno Kopiranje sadržaja (teksta iz datoteke) nije omogućeno.